Blog

Lenčiny katastrofy

Pamatujete si na Lenku? Holku, která dostala zobcovou flétnu a která jí přináší akorát tak problémy? Tak ta se vrací v druhém dílu Lenčiných katastrof s podnázvem Mezi ovcemi a slepicemi.

přečíst si
Marek Šimíček

Ve čtvrtek 11. ledna od 16:30 hodin proběhne v Regionální knihovně v Karviné beseda cestovatele Marka Šimíčka, autora knihy Moře sladké vody. Marek Šimíček vás vezme na dobrodružnou cestu na Bajkal, který ho tak okouzlil, že se k němu opakovaně vrací. Po zimních výpravách se k jezeru vydal v létě a k jeho překonání si vybral kajak.

přečíst si
Vánoční ozdoby

V neděli 3. prosince od 15:00 hodin se můžete těšit na další tvoření s edicí TOPP v Domě knihy Knihcentrum.cz. Tentokrát si užijeme kreativní den s vánočními ozdobami a naladíme se tak na nejpříjemnější svátky v roce.

přečíst si
Ivana Chřibková

Ve čtvrtek 23. listopadu 2017 proběhne v Regionální knihovně v Karviné autorské čtení Ivany Chřibkové, autorky knihy Suchý hadr na dně mořském a Když to tam není, tak to tam nehledej. Se spisovatelkou se můžete setkat v 17:00 hodin.

přečíst si
Tvoření TOPP - svatomartinské tvoření

Ačkoli husu péct nebudeme, připravíme si pro vás 11. listopadu od 15:00 hodin v Domě knihy Knihcentrum.cz zábavné svatomartinské tvoření. Přijďte si spolu s dětmi vytvořit lampičky z papíru. Těšíme se na vás!

přečíst si
Kateřina Jasinská

Ve čtvrtek 2. listopadu 2017 od 17:00 hodin proběhne v Domě knihy Knihcentrum.cz beseda a autogramiáda lektorky telemarketingu Kateřiny Jasinské k její nové knize Nejsem kaktus s podtitulem Jak správně telefonovat.

přečíst si
Tvoření TOPP - podzimní dekorace

Přijďte s námi strávit příjemné odpoledne v sobotu 14. října od 15:00 hodin v Domě knihy Knihcentrum.cz při výrobě krásných podzimních dekorací. Užijete si zábavu a k tomu si domů odnesete vlastní výrobek. Těšíme se na vás!

přečíst si
Marek Šimíček

V úterý 3. října 2017 od 18:00 hodin se uskuteční v Domě knihy Knihcentrum.cz beseda a autogramiáda cestovatele a autora Marka Šimíčka k jeho nové knize Moře sladké vody. Beseda proběhne v rámci Mezinárodního festivalu outdoorových filmů. Přijďte se naladit na cestovatelskou vlnu a zažít alespoň zprostředkovaně Bajkal, který vám učaruje.

přečíst si
Cestovatelské pohádky

Přijďte s námi strávit příjemné dopoledne ve čtvrtek 21. září od 10:00 hodin s trpaslíkem Honzíkem, který opět cestuje a tentokrát docestuje do Domu knihy Knihcentrum.cz spolu s ilustrátorem Adolfem Dudkem. Má pro vás připravené zábavné kreslení, při kterém děti poznají celý svět. Cestovatelské kreslení doplňuje knihu Cestovatelské pohádky.

přečíst si
Festival v ulicích - tvoření s edicí TOPP

Přijďte si s námi vyrobit podle knížek TOPP papírové škrabošky či veselé brože a ozdoby z kolíčků do chill out zóny na Smetanově náměstí v rámci Festivalu v ulicích. Těšíme se na vás 30. 06. 2017 od 15:00 do 18:00 hodin a v sobotu 01. 07. 2017 od 13:00 do 17:00 hodin.

přečíst si