Blog

Naše autorka Ivana Chřibková posílá všem čtenářům vánoční pozdrav, tak si ho neváhejte poslechnout :)

přečíst si

Loni jsme v tento den poukazovali na naši knihu Až tady nebudu od Lindy Greenové, tento rok bychom chtěli vypíchnout Říkala si o to Louise O’Neillové. Ale proč vlastně? Protože je Mezinárodní den proti násilí na ženách a hrdinky obou těchto knížek se s ním ve svých nelehkých příbězích potýkají.

přečíst si

Listopadové tvoření je tady! Tentokrát se uvidíme v sobotu 9. listopadu v 15:00 v Domě knihy Knihcentrum. Můžete se těšit na vyrábění dekorací z šišek, tak se za námi nezapomeňte s dětmi stavit.

přečíst si

Po prázdninách tady máme první tvoření s edicí TOPP. A budeme vyrábět z toho nejdostupnějšího materiálu – papíru. Stavte se za námi v sobotu 14. září v 15:00 hodin do Domu knihy Knihcentrum.cz. Těšíme se na vás!

přečíst si

V říjnu budeme opět tvořit a jelikož už se rok přehoupl do druhé poloviny, budeme vyrábět podzimní dekorace ze všemožných materiálů. Přijďte s dětmi za námi a odneste si vlastní výrobek. Budeme se na vás těšit 12. října v 15:00 hodin v Domě knihy Knihcentrum.cz.

přečíst si

Woodwalker – narodil se jako puma, ale dokáže se přeměňovat v člověka. Napište nám, v jaké zvíře byste se chtěli přeměňovat vy (a buďte kreativní!) a vyhrajte 1. díl série Woodwalker. Soutěž probíhá od 3. 6. do 21. 6. 2019.

přečíst si

Vyhrajte náš nový titul Říkala si o to! Stačí zkusit odhadnout odpověď na naši soutěžní otázku. Více informací a samotnou soutěž najdete po rozkliknutí článku. Soutěž probíhá od 7. 5. do 17. 5. 2019.

přečíst si

Vyhlašování ocenění Audiokniha roku 2018 v pražském Kině Atlas jsme si opravdu užili. V kategorii Nejlepší audiokniha (mluvené slovo mimo kategorie) totiž vyhrála Opuštěná společnost! Kromě toho zazářila také Taťjana Medvecká, která získala cenu Nejlepší interpretka za audioknihu Dopisy Milady Horákové.

přečíst si

Velikonoce jsou tady co nevidět, a právě proto si na dalším tvoření s edicí TOPP budeme vyrábět velikonoční dekorace a naladíme se tak na toto sváteční období. Uvidíme se v sobotu 13. dubna 2019 od 15:00 hodin v Domě knihy Knihcentrum.cz.

přečíst si

V každoročně vyhlašované anketě Audiokniha roku jsou i letos nominovány naše audioknihy. Kromě kategorií, ve kterých vybírá nejlepší audioknihy odborná porota, může hlasovat i každý čtenář/fanoušek audioknih. Vybírat tak můžete mezi všemi přihlášenými audioknihami.

přečíst si