Blog

Země opředená nejedním tajemstvím a strašidelnými osudy, to je Alamantrah. A přesně to je taky místo, kam se Frida společně s Miriam a dvojčaty Tommym a Gericem musejí vydat. 

přečíst si

Když se nám do rukou dostala fantasy young adult série s krásnými obálkami, zbystřili jsme. Tohle by mohlo hezky zapadnout do našeho nakladatelského plánu.

přečíst si

Série tří dílů o nejmladším z rodů Courtneyů od Wilbura Smithe a Chrise Waklinga vypráví o ekologicky uvědomělých dětech, které jsou odhodlány pomoct Jackově mamince rozšířit vědomí o dnešních environmentálních problémech do společnosti.

přečíst si

V pondělí se ve Studiu Hrdinů sešla společnost kamarádů a známých Marty Dancingerové a Sáry Arnstein – autorek dětské knížky Nikolas a tajemství Snozemě, aby oslavili její vydání.

přečíst si

Česká herečka Marta Dancingerová napsala dětskou knížku Nikolas a tajemství Snozemě, kterou společně s ilustrátorkou Sárou Arnstein a kmotry Matoušem a Terezou Rumlovými pokřtí 28. 11. 2022 v 16:00 ve Studiu Hrdinů.

přečíst si

Den před první adventní nedělí se v ostravském Domě Knihy uskuteční poslední tvoření pro děti s našimi knihami TOPP v tomto roce. Tvořit budeme vánoční motivy, například i roztomilé andělíčky ze šišek. 

přečíst si

Pojďte si s námi vytvořit hezké vánoční dekorace na veletrhu Kreativ na Černé louce v Ostravě. Podzimní veletrh všech kreativních lidí se blíží a my, tak jako každý rok, pro vás chystáme stánek i tvoření podle našich knih z edice TOPP.

přečíst si

Panství Petrademone je opředeno hned několika záhadami. Navíc to po Fridině příjezdu vypadá, že nic není, jak se zdá. Je to všechno jen v její hlavě, nebo se na tomto světě opravdu děje něco nekalého? A co když to sahá až za jeho hranice?

přečíst si

Kniha Marty Dancingerové věnovaná dětem vám přinese kouzelnou atmosféru světa snů a vůni cukrové vaty. Chtěli jsme vám s předstihem představit naši největší chystanou novinku konce roku 2022.

přečíst si

V této knize nás Jack se svými kamarády vezme až za polární kruh. Původně jde jen o natočení filmu s ekologickým tématem, ale později se dostanou až k srdci společnosti s pochybnými úmysly.

přečíst si