Besedy, autorské čtení

Markéta Harasimová

V úterý 29. května v 10:00 hodin ožije Dům knihy Knihcentrum.cz kočičím příběhem a zábavným programem. Markéta Harasimová totiž bude dětem předčítat ze své knihy Z deníku kočičky Ťapičky.

Pokud tuto akci nestihnete, navštivte ji s dětmi odpoledne 29. května v 13:30 hodinRegionální knihovně v Karviné.

Read more

Ve čtvrtek 24. května 2018 od 17:00 hodin se můžete těšit na autorské čtení Ivany Chřibkové, autorky knih Suchý hadr na dně mořském a Když to tam není, tak to tam nehledej. Setkání se spisovatelkou proběhne v Místní knihovně v Bolaticích a těšit se můžete na zábavné příběhy plné sebeironie a humoru ze života Anny. 

Read more
Markéta Harasimová

V úterý 6. března 2018 proběhne křest knihy Z deníku kočičky Ťapičky autorky Markéty Harasimové. Křest se uskuteční v prodejně Knihy Dobrovský na Václavském náměstí v Praze. Kromě samotné spisovatelky se můžete těšit také na moderátora Slávka Bouru a kmotry Jana Čenského a Dádu Patrasovou. 

Read more
Marek Šimíček

Ve čtvrtek 11. ledna od 16:30 hodin proběhne v Regionální knihovně v Karviné beseda cestovatele Marka Šimíčka, autora knihy Moře sladké vody. Marek Šimíček vás vezme na dobrodružnou cestu na Bajkal, který ho tak okouzlil, že se k němu opakovaně vrací. Po zimních výpravách se k jezeru vydal v létě a k jeho překonání si vybral kajak.

Read more
Ivana Chřibková

Ve čtvrtek 23. listopadu 2017 proběhne v Regionální knihovně v Karviné autorské čtení Ivany Chřibkové, autorky knihy Suchý hadr na dně mořském a Když to tam není, tak to tam nehledej. Se spisovatelkou se můžete setkat v 17:00 hodin.

Read more
Kateřina Jasinská

Ve čtvrtek 2. listopadu 2017 od 17:00 hodin proběhne v Domě knihy Knihcentrum.cz beseda a autogramiáda lektorky telemarketingu Kateřiny Jasinské k její nové knize Nejsem kaktus s podtitulem Jak správně telefonovat.

Read more
Marek Šimíček

V úterý 3. října 2017 od 18:00 hodin se uskuteční v Domě knihy Knihcentrum.cz beseda a autogramiáda cestovatele a autora Marka Šimíčka k jeho nové knize Moře sladké vody. Beseda proběhne v rámci Mezinárodního festivalu outdoorových filmů. Přijďte se naladit na cestovatelskou vlnu a zažít alespoň zprostředkovaně Bajkal, který vám učaruje.

Read more
Cestovatelské pohádky

Přijďte s námi strávit příjemné dopoledne ve čtvrtek 21. září od 10:00 hodin s trpaslíkem Honzíkem, který opět cestuje a tentokrát docestuje do Domu knihy Knihcentrum.cz spolu s ilustrátorem Adolfem Dudkem. Má pro vás připravené zábavné kreslení, při kterém děti poznají celý svět. Cestovatelské kreslení doplňuje knihu Cestovatelské pohádky.

Read more
Beseda a autogramiáda s autorkou Ivanou Chřibkovou

V úterý 4. dubna 2017 od 16:00 hodin se uskuteční v Domě knihy Knihcentrum.cz beseda a autogramiáda k nové knize autorky Ivany Chřibkové Když to tam není tak to tam nehledej. Kniha je volným pokračováním autorčiny prvotiny Suchý hadr na dně mořském, kterou pozitivně hodnotili nejen čtenáři, ale ocenila ji také kritika. Přijďte se seznámit s autorkou osobně a zjistěte, co stojí v pozadí vzniku její nové knihy.

Read more
Ptačí budky z papíru

Přijďte si spolu s námi 5. listopadu od 15:00 hodin v Domě knihy Knihcentrum.cz vytvořit veselé ptačí budky z papíru v rámci tvoření s edicí TOPP. Těšíme se na vás!

Read more