Knihy

Nová příručka pro malé dobrodruhy

Nepostradatelná knížka pro všechny holky a kluky, která přináší množství zajímavých návodů, rad a inspirací. 

Read more
Neuvěřitelný příběh ikon k-popu

BTS nejsou jako ostatní korejské k-popové kapely. To můžete z úst jejich fanoušků neboli ARMY slyšet často. Ale proč tomu tak je a jaké jsou hlavní rozdíly mezi těmito kluky a ostatními k-popovými idoly? To jsme v redakci při přípravě knížky Bts ikony k-popu sami zjistili.

Read more
Nová  kniha Linda Greenová Jediný okamžik

Oblíbená autorka společenských románů čtenářkám tentokrát nabídne příběh o lidech, kteří se vymykají svou jinakostí, a tom, kam až je může dovést chyba mnohdy nesmlouvavého a nemilosrdného systému.

Read more

V nakladastelství už chystáme 5. díl této série o mladých převtělencích, ale mezitím v Německu už náš milý Woodwalker míří na televizní obrazovky.

Read more
Autogramiáda a křest knihy Cestovatelské pohádky

V pátek 17. června proběhla v Domě Knihy Knihcentrum.cz autogramiáda a křest knihy Cestovatelské pohádky za účasti autorů Jitky Severinové a Adolfa Dudka. Kouzelným zaklínadlem jsme se s dětmi přenesli do České pohádky, kterou nám přečetla autorka Jitka Severinová. Děti společně s ilustrátorem Adolfem Dudkem plnily interaktivní úkoly, malovaly obrázky a povídaly si s autory. Na to, jak se nám akce vydařila, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Read more
Cestovatelské pohádky

Vydejte se s námi, trpaslíkem Honzíkem, autorkami knížky Cestovatelské pohádky Jitkou Severinovou, Stáňou Korcovou a ilustrátorem Adolfem Dudkem na zábavnou a dobrodružnou cestu kolem světa. Vyrážíme v pátek 17. června 2016 v ostravském Domě knihy KNIHCENTRUM.cz v 16:00 hodin. Vezměte s sebou své rodiče, babičky, dědečky nebo paní učitelku a samozřejmě i dobrou náladu. Zaručeně se s námi pobavíte. Těšíme se na vás.

Read more