Blog

Neuvěřitelný příběh ikon k-popu

BTS nejsou jako ostatní korejské k-popové kapely. To můžete z úst jejich fanoušků neboli ARMY slyšet často. Ale proč tomu tak je a jaké jsou hlavní rozdíly mezi těmito kluky a ostatními k-popovými idoly? To jsme v redakci při přípravě knížky Bts ikony k-popu sami zjistili.

Read more
Nová  kniha Linda Greenová Jediný okamžik

Oblíbená autorka společenských románů čtenářkám tentokrát nabídne příběh o lidech, kteří se vymykají svou jinakostí, a tom, kam až je může dovést chyba mnohdy nesmlouvavého a nemilosrdného systému.

Read more

V nakladastelství už chystáme 5. díl této série o mladých převtělencích, ale mezitím v Německu už náš milý Woodwalker míří na televizní obrazovky.

Read more

Jestli patříte k těm, kdo se večer těší do postele, a jste nenapravitelnými snílky, pak určitě pochopíte malého Nikolase z knížky Marty Dancingerové – Nikolas a tajemství Snozemě.

Read more

Možná vás už napadlo, co asi letos chystáme vypustit na knižní trh? A pokud ne, stejně vám to řekneme, protože máme obrovskou radost. Podařilo se nám totiž konečně dojednat vše, co bylo potřeba.

Read more

Po pěti letech vězení v temném tichu skály se polobohové rozhodnou Sayeh vysvobodit. Jakožto dcera Stínu má ostatním elementům pomoct s obnovením elementární jednoty, ale ne všechno je takové, jak se zdá.

Read more

V roce 2022 se nám podařilo vydat tolik krásných knížek, na které jsme neskutečně hrdí. Rádi bychom se v tomto ohledu o těch pro nás nejdůležitějších zmínili.

Read more