Další knížka Lindy Greenové česky!

Možná vás už napadlo, co asi letos chystáme vypustit na knižní trh? A pokud ne, stejně vám to řekneme, protože máme obrovskou radost. Podařilo se nám totiž konečně dojednat vše, co bylo potřeba, a dokonce už máme rukopis i přeložený. Knížka vyjde ještě v prvním pololetí 2023!

Kdo je Linda Greenová?

Linda je spisovatelka z Velké Británie, která snila o psaní už od mala. O tom svědčí taky její prvotina Time Machine – pohádkový thriller o cestování časem na ponících. I když tento žánr nakonec neprorazil, rozhodla se nevzdat se. Nyní se jedná o bestsellerovou autorku, která zaujala i u nás v Česku. A my jsme jejími hrdými vydavateli.

Linda vydala už celkem 10 knížek, ale v češtině zatím vyšly knihy tři:

                  

A jak už jsme předestřeli výše, rýsuje se v (českém) pořadí už i kniha čtvrtá: One Moment, která má na literárním serveru Goodreads hodnocení 4,4 z 5 podle 359 recenzí a na Amazonu dokonce 4,5 z 5 a přes 6 tisíc recenzí.

Desetiletý Finn je svérázný a citlivý chlapec, který hodně mluví a jí jen v kavárnách s pětihvězdičkovým hygienickým hodnocením. Na druhé straně je výřečná 59letá Kaz s jízlivým smyslem pro humor a zlatým srdcem, která pracuje v kavárně, kam Finn s maminkou přijdou. A to ještě ani jeden netuší, že když se setkají podruhé, změní to navždy oběma celý život…

    

Autor: Barbora Malecová