TOP knížky roku 2022

V roce 2022 se nám podařilo vydat tolik krásných knížek, na které jsme neskutečně hrdí. Rádi bychom se v tomto ohledu o těch pro nás nejdůležitějších zmínili.

Vydali jsme celou dobrodružnou dětskou sérii fenomenálního vypravěče Wilbura Smithe Průtrž, Blesk a Příval, nemohlo chybět ani pokračování Lenčiných katastrof nebo Nové cestovatelské pohádky od úžasných českých učitelek a nejvtipnějšího ilustrátora v ČR Adolfa Dudka. Taky jsme měli tu čest a vydali naprosto kouzelnou knížku pro děti od Marty Dancingerové a Sáry Arnstein a jejich Nikolase a tajemství Snozemě jsme pokřtili v Praze s Matoušem a Terezou Rumlovými. Krásné video plné moc hezkých přání můžete vidět na našem instagramu. V roce 2022 jsme se také nově ponořili do romantiky ve fantasy světě Princezny noci a Stínů a také v reálném světě autorky Markéty Harasimové v její knížce Na kočičí svědomí.

Děkujeme vám všem za přízeň a za to, že čtete. Slibujeme vám, že i v tomto roce budeme vydávat knížky, do kterých se na první pohled zamilujeme a jež vás budou tím pádem snad také bavit číst. Na rok 2023 připravujeme moc hezké projekty a pokračování našich sérií. Tak nám držte palce!

Vaše nakladatelství Bookmedia

Barbora, Viktorie, Eva a Petra