Ukončení dystopické sci-fi série Evoluce

Začalo to tím, že se parta dětí v čele s Jemem a Lucií vydala na výměnný pobyt do USA. Během letu se jim ale porouchalo letadlo, a tak museli nouzově přistát na nejbližším letišti v Denveru. Když vystoupili z letadla, nemohli věřit vlastním očím! Svět se změnil. Nikde ani živáčka a místo naleštěné letištní haly na ně čekala jen polorozpadlá zarostlá budova. Místo dlouhé přistávací dráhy viděli popraskaný beton a všude kolem jen divokou přírodu plnou zvířat, upínajících na nově příchozí své oči. V příběhu Evoluce se od této chvíle zkrátka vydáváme na zajímavé dobrodružství se silnými dystopickými a sci-fi prvky. Co se událo na Zemi, zatímco byli Jem a Lucie s přáteli v letadle? A proč na ně odevšad útočí zvířata? Ovládá je snad nějaká neviditelná síla nebo snad mimozemšťani? A jaký je vlastně rok?

To všechno na vás čeká v této povedené young adult sérii.

 

EVOLUCE JE NEZASTAVITELNÁ.

EVOLUCE JE NEVYHNUTELNÁ.

PŘED NIKÝM SE NEZASTAVÍ.

ANI PŘED NÁMI.

 

Jelikož se jedná o ukončenou sérii, řekli jsme si, že bychom rovnou uspořádali i malou soutěž jak pro stávající, tak i nové čtenáře Evoluce. A v čem bude soutěž spočívat? Ve vyrobení vlastního Quabbela technikou origami. Nebojte se, základní návod najdete zde:

Hotové výrobky můžete posílat na info@bookmedia.cz. Při vyrábění můžete použít jakýkoliv materiál, zdobení, korálky, prostě všechno, co vás napadne. Rozhodně se nebojte popustit uzdu své fantazie, jelikož ze všech vybereme tři nejoriginálnější a nejpovedenější a odměníme je balíčkem knih Evoluce.

Hezké čtení a hodně inspirace při soutěžení.