KNIHOLOVEní: Ulovte si knihu Kdoule

Na počest všem dobrodruhům, knihomolům, lovcům kešek a hledačům pokladů jsme si pro vás připravili lov knížek z našeho nakladatelství ve třech největších městech České republiky – Praze, Brně a Ostravě.

Dnes pokračujeme v Praze, kde si můžete ulovit knihu Kdoule Ivany Chřibkové!

Třetí kniha české autorky Ivany Chřibkové, volné pokračování knih Když to tam není, tak to tam nehledej a Suchý hadr na dně mořském, dostala název po plodu kdouloně obecné. Hlavní hrdinka Anna už dávno není tou malou holčičkou, která neuměla šplhat, ani pražským přistěhovalcem přespávajícím ve spacáku ve sklepním bytě. Její život je dobrý, jenže Anna tak nějak zjišťuje, že v nekonečném proudu životů ostatních zůstává stále na místě. Proto se jednoho dne rozhodne sbalit si kufry a vykročit do neznáma. Odstěhuje se do teplých krajin a začíná úplně od nuly.

Život hlavní hrdinky je protkaný humornými situacemi a jejím osobitým ostrovtipem natolik, že i v každodenní realitě plné trapných momentů a malých vítězství možná najdete také kus sebe.

Ohlasy čtenářů:

„Pokračování příběhu Anny, které se ani opět nevyhnuly problémy. Na knížkách se mi opravdu líbí, jak je to prostě ze života, je to něco, co se může stát každému z nás. Autorce dost fandím. :)“

„Podle mého názoru nejlepší z celé série. Mně se líbili všechny díly, i když jsem je nečetla ve správném pořadí, protože jsem netušila, že existuje první díl. U knihy jsem se hodně smála a ještě víc přemýšlela.... Napadá mě jen ...děkuji!“

„Přečteno za jeden den. Za mě lepší než druhý díl, bavila jsem se snad celou knihu. Určitě doporučuji jako oddychovku.“

Recenze:

Recenze Martiny Flasarové | Recenze na Kultura21.cz | Recenze Melindy na Goodreads

Jak knihu získáte?

Pravidla jsou jednoduchá. Každý týden na facebooku a instagramu našeho nakladatelství zveřejníme fotku místa, kde jsme schovali poukázku na jednu z našich knížek. Vaším úkolem už pak bude jen podle fotky poznat, kde se schovaný „poklad“ nachází, poukázku najít a ozvat se nám s fotkou výherního poukazu buď skrze Instagram nebo Facebook. Knížku vám pošleme poštou, kam jen si budete přát.

Takže lovu zdar, naši milí kniholovci!

Tým Bookmedia.