KNIHOLOVEní: Ulovte si knihu Pekelný plášť

Na počest všem dobrodruhům, knihomolům, lovcům kešek a hledačům pokladů jsme si pro vás připravili lov knížek z našeho nakladatelství ve třech největších městech České republiky – Praze, Brně a Ostravě.

Dnes budou mít opět šanci čtenáři z Brna, kde si můžete ulovit Pekelný plášť Simony Michálkové!

Korunnímu princi Arimovi pomalu končí bezstarostné mládí – otec se jej rozhodl oženit a předat mu kralování. Má to však jednu drobnou vadu na kráse – Arim se totiž po propité noci probudí neviditelný. Jedinou pomocí by mu měl být plášť od samotného Lucifera, ale kudy se živý člověk dostane do pekla? Ani ve vedlejším království to není zrovna ideálně pohádkové. Čaroděj Delius králi uměle stvořil krásnou dívku, která vypadá přesně jako zesnulá královna za mlada. Jenže Aeronwen se ani za mák nelíbí představa, že by měla být něčí poslušnou manželkou! Při útěku narazí v podzemí hradu na mluvícího koně Carmina a společně se vydávají na nebezpečnou cestu plnou magie a nečekaných dobrodružství.

Kniha Pekelný plášť je krásným příběhem o odvaze a nezkrotitelné touze po svobodě pro všechny, kdo ještě neodrostli pohádkám.

Ohlasy čtenářů:

„Tato kniha mě zaujala hned svojí obálkou. Nádherná ilustrace. No a příběh naprosto splnil očekávání. Přesně dávkovaná směs akce, napětí, humoru a romantiky. Na to, že jde o prvotinu, opravdu velmi povedené, jen tak dál!“

„Vtipné, milé, napínavé a s původními slovanskými rysy. To je opravdu paráda. Má se sice jednat o prvotinu autorky, ale nejde to skoro vůbec poznat. Snad si do budoucna budu moct přečíst i nějaký další příběh. 9,5/10!“

„Svižná, akční pohádka plná dialogů. Bavilo.“

Recenze:

Srdce knih | Děti noci | Zápisky jedné knihovnice

Jak knihu získáte?

Pravidla jsou jednoduchá. Každý týden na facebooku a instagramu našeho nakladatelství zveřejníme fotku místa, kde jsme schovali poukázku na jednu z našich knížek. Vaším úkolem už pak bude jen podle fotky poznat, kde se schovaný „poklad“ nachází, poukázku najít a ozvat se nám s fotkou výherního poukazu buď skrze Instagram nebo Facebook. Knížku vám pošleme poštou, kam jen si budete přát.

Takže lovu zdar, naši milí kniholovci!

Tým Bookmedia.