Woodwalker dostává filmovou podobu

V nakladastelství už chystáme 5. díl této série o mladých převtělencích, ale mezitím v Německu už náš milý Woodwalker míří na televizní obrazovky.

To že má Katja Brandisová mimořádný talent k psaní originálních, milých, dobrodružných a taky zábavných příběhů, už jako čtenáři Woodwalkera dobře víte. Neuplyne totiž měsíc, aby se nás někdo neptal na pokračování (na kterém tedy zarytě pracujeme!). Co se ale nestalo, tato série se ukáže i ve filmové verzi. Konkurzem prošlo celkem 20 000 herců, aby se nám nakonec v hlavních rolích představili:

Oliver Masucci, kterého znáte možná z Netlixového seriálu DARK, jako Andrew Milling, Martina Gedeck jako Lisa Clearwaterová, Emile Cherif jako Carag, Lilli Falk jako veverka Holly a Johan von Ehrlich v roli Brandona.

Chystají se celkem tři filmy, které se mají držet knižní předlohy. Prvního filmu se můžeme dočkat už 30. ledna 2025. A můžeme doufat, že se tyto filmy dostanou také na Netflix nebo jinou streamovací platformu. Byla by škoda, kdyby ne, co myslíte?

Mrkněte se, jak se povedl konkurz:

 

Emile Cherif - Carag

Lilli Falk - Holly

Johan von Ehrlich - Brandon

Sophie Lelenta - Lou

Olivia Sinclair - Tikaani

 

Emil Bloch - Jeffrey