Jak jsme fotosoutěžili s kočičkou Ťapičkou

Fotosoutěž probíhala od 1. do 15. března a ti, kteří se chtěli zapojit, to měli jednoduché – stačilo přidat fotku s jejich kočičím mazlíčkem a pak doufat, že všechny zaujme a dostane nejvíce hlasů. A že bylo o co soutěžit. Výherce prvního místa totiž dostal možnost vybrat jeden kočičí útulek, kterému jako nakladatelství Bookmedia věnujeme 10 Kč z každé prodané knihy Z deníku kočičky Ťapičky za měsíc březen.

A tím šťastným útulkem jsou Fousky z.s. Vybrala ho Anna Fuchsová, její fotka totiž s počtem 403 hlasů porazila všechny ostatní. K tomu na ni čeká balíček knih, ve kterém najde Před pikolou za pikolou, Zdravé sladkosti, Pohodář a Lenčiny katastrofy: Všude plno králíků. A samozřejmě nesmíme zapomenout na příběh o Ťapičce s autogramy obou autorek.

Ani druhé a třetí místo nezůstane bez odměny. Na tom druhém se umístila fotografie Libuše Pelikánové s 357 hlasy, na třetím Ivana Židoňová s počtem 178 hlasů.

Všem vítězkám moc gratulujeme, ale nejen jim, i všem, kteří se do naší fotosoutěže zapojili a pomohli nám tak vybrat kočičí útulek. Na začátku dubna se dozvíme, kolik peněz Fouskům z.s. poputuje, vše tedy záleží na tom, kolik knížek o kočičce Ťapičce najde své nové čtenáře. Knihu zakoupíte zde.