Blog

Autogramiáda a křest knihy Cestovatelské pohádky

V pátek 17. června proběhla v Domě Knihy Knihcentrum.cz autogramiáda a křest knihy Cestovatelské pohádky za účasti autorů Jitky Severinové a Adolfa Dudka. Kouzelným zaklínadlem jsme se s dětmi přenesli do České pohádky, kterou nám přečetla autorka Jitka Severinová. Děti společně s ilustrátorem Adolfem Dudkem plnily interaktivní úkoly, malovaly obrázky a povídaly si s autory. Na to, jak se nám akce vydařila, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Read more
Cestovatelské pohádky

Vydejte se s námi, trpaslíkem Honzíkem, autorkami knížky Cestovatelské pohádky Jitkou Severinovou, Stáňou Korcovou a ilustrátorem Adolfem Dudkem na zábavnou a dobrodružnou cestu kolem světa. Vyrážíme v pátek 17. června 2016 v ostravském Domě knihy KNIHCENTRUM.cz v 16:00 hodin. Vezměte s sebou své rodiče, babičky, dědečky nebo paní učitelku a samozřejmě i dobrou náladu. Zaručeně se s námi pobavíte. Těšíme se na vás.

Read more

11. června 2016 proběhne poslední předprázdninové tvoření s TOPPkou. Tentokrát se však nesetkáme v prostorách Domu knihy knihcentrum.cz, ale v Ostravě-Porubě na Hlavní třídě na stánku KNIHCENTRUM.cz. Od 14:00 hodin budeme s Vámi kouzlit z papíru. Těšíme se na společné tvoření.

Read more