Nikolas a tajemství Snozemě

Kniha Marty Dancingerové věnovaná dětem vám přinese kouzelnou atmosféru světa snů a vůni cukrové vaty.

Chtěli jsme vám s předstihem představit naši největší chystanou novinku konce roku 2022. Jedná se o knížku, kterou pro všechny děti napsala Marta Dancingerová, česká herečka a hvězda seriálu Duch, a ilustrovala Sára Arnsteinová, rovněž česká divadelní a filmová herečka.

A proč byste se na knížku měli těšit? Protože voní cukrovou vatou!

Nikolas je úplně obyčejný, skoro desetiletý kluk. Jenže když jde v noci před oslavou svých kulatých narozenin spát, začnou se mu dít docela neobyčejné věci. Ve snu se ocitne v kouzelné zemi, kde je všechno tak nějak naopak a voní to tam cukrovou vatou. Naštěstí mu po boku stojí jeho nový parťák, ztřeštěný skřítek Molo, který Nikovi pomůže rozluštit, co má v čarovné Snozemi, kam se noc co noc vrací, vlastně dělat. Jaké úkoly bude potřeba splnit? Jakou roli v tom hraje záhadný červený kufr a obří létající vidličky? A jak do toho všeho zapadají Nikolasovi rodiče, se kterými si tak úplně nerozumí, a jeho tak trochu podivínská spolužačka Lenka?

Vydejte se s námi vstříc nevšednímu dobrodružství a pojďte spolu s Nikolasem prozkoumat zákoutí tajemné Snozemě. Spánek už nikdy nebude jako dřív.

Zapište si do diáře velkým a červeným písmem datum 10. 11. 2022, protože v tento den knížka vstoupí na knižní trh. Anebo si ji rovnou předobjednejte TADY.

Přejeme vám krásné snění!