Opuštěná společnost znova v TOP (audio)knihách

Opuštěná společnost střílí do české politiky i národa. Erik Tabery, známý publicista a šéfredaktor Respektu, v ní přesvědčivě píše o nás samotných. Proč se o ní zmiňujeme teprve teď, když vyšla už loni? Ano, hádáte správně, nově si ji totiž můžete i poslechnout.

Erik Tabery prolíná na 280 stranách minulost se současností naší malé České republiky svým typickým způsobem, na kterém jdou vidět jak léta novinářské praxe a přehled v souvislostech, tak i lehký, ale ne zcela odosobněný nadhled.

Od Masaryka k Babišovi popisuje Tabery vývoj a chování české společnosti a ze svého pohledu komentuje české dění. Není pochyb, že moc dobře ví, o čem píše.

„Čte se to velmi lehce a velmi těžce.“ - databazeknih.cz 

Audioverzi Opuštěné společnosti jsme vydali 24. 2. 2018. A není jen tak ledajaká. Ve svém studiu se o ní postaral Jakub Tabery a namluvili ji Ivan Trojan spolu s Jiřím Dvořákem. Každý z nich, jak jistě souhlasně přikývnete, patří ke špičce svých oborů. A podle toho vypadá i audiokniha.

O kvalitě a oblíbenosti u publika může napovědět i to, že hned po víkendu se Opuštěná společnost na Audiotéka.cz umístila v žebříku nejprodávanějších audioknih a vypadá to, že tam nějakou chvíli ještě zůstane. Čtenáři volají po povinnosti každého si tuto knihu přečíst/poslechnout. A to už o něčem svědčí.